Luni-Vineri 9-18; Comanda rapid la 0721.994.757  | 

Acces cont  |  Inregistrare

  
  
  
  

Returnare gratuita

Returnarea banilor

Oferim garanţie completă pentru toate produsele comercializate şi coletele expediate! In situatii foarte rare pot interveni greşeli pe parcursul ambalării. În cazul în care coletul nu conţine produsul(ele) comandat(e) garantăm returnarea banilor. Pentru a beneficia de garanţie produsul(ele) trebuie sa fie nepurtat(e), in ambalajul original si cu toate etichetele intacte.

Pentru returnarea produsului trebuie să notificaţi în scris la adresa de email office@hainute.ro sau telefonic, în decursul a 10 zile de la primirea coletului, dorinţa dumneavoastră de a returna produsul. Numai cererile transmise prin una din modalitatile de mai sus se vor lua în considerare.

SC Compar Mercury SRL va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.Taxele de transport prin posta sau curier nu se returneaza.

Puteţi solicita returul gratuit de produse în următoarele situaţii:

  • Produs ce nu este conform cu specificaţiile de pe site – Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră, puteţi solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veţi plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare partială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, în acest caz sunt suportate de noi.

  • Produse ce au fost livrate greşit – Dacă din greşeală s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugam să semnalaţi cât mai curand acest lucru pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de noi.

  • Produse cu aspect neconform la recepţie sau colete ce prezintă deteriorări – Dacă produsul primit are un aspect ce indică faptul că acesta ar putea fi nefuncţional, în primele 48 de ore de la recepţia efectivă a coletului  puteţi reclama acest lucru la adresa e-mail office@hainute.ro şi solicita returnarea produsului în termenul menţionat mai sus, în vederea înlocuirii cu un produs nou.

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

  
  

  
  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Multumesc din suflet! Comanda a sosit, copilul e fericit , ii vine si nu se mai dezbraca din pijama!!! Multumesc pentru operativitate, profesionalism...

Madalina - Valea Doftanei

Vezi mai multe marturii
 
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?