Luni-Vineri 9-18; Comanda rapid la 0721.994.757  | 

Acces cont  |  Inregistrare

  
  
  
  

Promotie "10% Reducere permanent"

Regulament promotie "Reducere permanent 10%"

Art. 1 Organizatorul
Organizatorul este www.HAINUTE.ro .

Art. 2 Participanti
Orice client care ne trimite o fotografie cu copilul purtand unul sau mai multe articole cumparate de la Hainute.ro va primi un cod de reducere de 10% din valoarea comenzii. Reducerea se va calcula automat prin introducerea codului de reducere la finalizarea comenzii online pe Hainute.ro.

Art. 3 Durata
Codul de reducere va fi valabil pe toata durata promotiei.

Art. 4 Acordarea reducerii
La fiecare comanda plasata clientul va putea beneficia de reducerea de 10% daca detine un cod de reducere si il introduce in formularul de finalizare a comenzii.

Reducerea nu se va calcula la produsele care au pretul redus, la produsele din categoriile cu extensia "Produse partener" si nici la costurile de transport.

Art. 5 Folosirea codului de reducere
Codul de reducere va putea fi utilizat incepand cu data la care clientul de trimite o fotografie conform articolului 2.

Art. 6 Incetarea promotiei
www.HAINUTE.ro isi rezerva dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului fara a fi obligata sa notifice inainte.


Art. 7 Reglementari
Pentru a beneficia de promotie clientul trebuie sa ne trimita o fotografie cu un copil care poarta cel putin un articol achizitionat de la Hainute.ro. Fotografia trebuie sa fie clara, color, copilul sa fie singur, pozitionat cat mai aproape de camera de fotografiat. Fotografia trebuie sa aiba rezolutia de minim  800 X 800 pixeli. Deasemenea clientul trebuie sa ne indice numele mic al copilului.

Prin trimiterea fotografiei clientul acorda drepturi depline siteului Hainute.ro asupra fotografiei, siteul putand-o folosi in scopuri de marketing sau in alte scopuri care au legatura cu promovarea siteului in mediul online.

  
  

  
  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Multumesc din suflet! Comanda a sosit, copilul e fericit , ii vine si nu se mai dezbraca din pijama!!! Multumesc pentru operativitate, profesionalism...

Madalina - Valea Doftanei

Vezi mai multe marturii
 
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?