Luni-Vineri 9-18; Comanda rapid la 0721.994.757  | 

Acces cont  |  Inregistrare

  
  
  
  

Transport si retururi

Livrare si Plata

TARIFELE pentru AMBALARE si  TRANSPORT SUNT:

PRIN CURIER RAPID - timp de livrare 1-2 zile(In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.)

 -  16 lei ---pentru comenzi cu valoarea intre 1 si 100 lei

 -  12 lei ---pentru comenzi cu valoarea intre 100 si 130 lei

 -    0 lei ---pentru comenzi cu valoarea peste 130 lei

Putem efectua livrari si in alte tari. Va rugam sa ne sunati inainte de a plasa o comanda cu livrare in alta tara decat Romania. Toate comenzile cu livrare externa trebuie achitate cu cardul.

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. ATENTIE ! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societatile de curierat cu care firma noastra are contract. Pentru expedierea prin alte societati de curierat contravaloarea taxelor cade in exclusivitate in sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii.Politica de returnare

Clientul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate etichetele intacte si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie. Contravaloarea produselor va fi rambursata cumparatorului in termen de maxim 15 de zile si nu va include si costul transportului si al ambalarii pentru returnare.

In cazul in care produsele expediate difera de cele comandate de dumneavoastra sau in cazul in care prezinta defecte de fabricatie, cheltuielile pentru expedierea unui produs nou vor fi suportate de noi.

Noi depunem toate eforturile ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii si conform cu toate standardele de calitate in vigoare.

TOATE DREPTURILE DE AUTOR ASUPRA MARCILOR CARE APAR PE SITE-UL NOSTRU APARTIN DETINATORILOR DE DREPT ALE ACESTORA.

 

  
  

  
  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Buna dimineata Va scriu in legatura cu comanda de pijamale cu Hello Kitty si pantaloni, de saptamana trecuta. Fetita mea a fost foarte incantata de...

Valentina - Bucuresti

Vezi mai multe marturii
 
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?